About

Iva Natura

Products

Contact

Media

About

Glamour wordt groen!

 

“Dankzij de enorme biodiversiteit aan planten in Turkije kunnen wij onze biologisch en vegan gecertificeerde producten maken.

De filosofie van IVA NATURA is dat wij onze verantwoordelijkheid nemen voor de toekomst. Wij willen werken op een manier waarop de natuur in balans blijft en natuurlijk zonder het toepassen van dierproeven.”

Bereid met kruidenextracten en oliën en gecultiveerd in afgelegen ecosystemen die zich ver van de steden in Anatolië bevinden. Deze natuurlijke flora is verzorgd aan de hand van duizenden jaren kennis op het gebied van de agrarische traditie die uniek is voor Anatolië. Sommige planten zijn bestand tegen temperaturen van -40 graden, terwijl andere juist goed bestand zijn tegen temperaturen van +45 graden. Deze speciale planten nemen als eerste het pure water op dat uit de afgelegen bergbronnen stroomt. De meeste planten groeien op grote hoogte, waar ze profiteren van de verse lucht die rijk is aan zuurstof. Deze rijke eigenschappen van Anatolië voorzien onze planten van unieke eigenschappen waardoor ze steeds weer opnieuw groeien en overleven.

 

Voor u stoppen we deze speciale kruidenbestanddelen, die niet alleen het klimaat overleven maar standvastig bloeien, in een schoonheidsproduct dat afkomstig is uit de natuur. IVA NATURA deelt met u jeugdigheid, schoonheid en weerstand tegen de schadelijke invloeden van de stad door gebruik te maken van de energie van Anatolië en de rijke eigenschappen van haar natuur.

We maken geen gebruik van kunstmatige bestanddelen om de natuurlijke eigenschappen van deze kruidenproducten bij u te brengen, maar van ultramoderne technologie waarbij alle productie fases sterk gecontroleerd en in de gaten gehouden worden. De planten groeien en worden vervolgens geoogst en uiteindelijk wordt het kruidenextract gewonnen en gewaarborgd door internationale geaccrediteerde certificeringsinstellingen tijdens hun inspecties op het terrein. De producten worden op een moderne manier geproduceerd aan de hand van strenge controles en toezicht in de fabrieken van Laber Kimya, die de productcertificatie van de biologische producten uitvoert. Op deze manier behouden deze planten hun natuurlijke eigenschappen.

 

De producten van IVA NATURA zijn biologisch-gecertificeerd. Dit betekent dat ze milieuvriendelijk, veilig en effectief zijn, en voldoen aan de hoogste internationale standaarden.

Iva Natura, makes production according to GMP & ISO-22716 standards.

Iva Natura is

Etko Cosmos Organic Certification owner.

Iva Natura is confirming to the regulations of the European Union cosmetics CPNP record.

Wat zijn biologische cosmeticaproducten?

&

Hoe weet je of een cosmeticaproduct biologisch is?

Biologische cosmeticaproducten zijn verzorgingsproducten waarbij er respect is voor de natuur en het milieu. Biologische cosmetica draagt bij aan het gebruiken van natuurlijke bronnen op een verantwoorde manier om de ecosystemen te beschermen en te behouden en om het natuurlijk evenwicht van de natuur niet te verstoren. Alle fases van het productieproces, van het groeien en het oogsten van de planten tot aan de verwerking van kruiden en andere flora die verwerkt worden tot cosmeticaproducten, worden nauwlettend gevolgd door internationale certificeringsinstellingen. Alle kruiden, oliën, extracten, mineralen en andere biologische bestanddelen die gebruikt worden in deze biologische producten zijn voorzien van het EtcoCosmosOrganic logo en een serienummer om het strenge inspectieproces te verifiëren.

Waarom biologische cosmetica producten?

“Biologische cosmeticaproducten” heeft niet alleen betrekking op producten die botanische extracten bevatten. “Biologische cosmeticaproducten” bestaan uit bestanddelen die zijn gekweekt en geoogst volgens de voorschriften van de biologische landbouw en waarvan het hele proces wordt gevalideerd door externe certificeringsinstellingen. In “biologische cosmeticaproducten” zijn niet-agrarische bestanddelen onderworpen aan grenzen en bijzondere voorwaarden.  Een bestanddeel dat niet aan deze voorwaarden voldoet, kan niet gebruikt worden in een biologisch cosmeticaproduct.

 

Om een product een “biologisch cosmeticaproduct” te mogen noemen, moeten bovendien niet alleen de bestanddelen maar ook de plaats waar het product wordt vervaardigd, het personeel dat verantwoordelijk is voor het productieproces en de kwaliteitsnormen die toegepast worden in de fabriek voldoen aan de vereiste kwalificaties en dit alles moet gedocumenteerd kunnen worden. Als een product is gekeurd en gevalideerd door een erkende internationale inspectie- en certificeringsinstantie en voldoet aan deze criteria, dan krijgt het een certificering.

 

Als een product een “biologisch cosmeticaproduct” wordt genoemd en beschikt over deze certificering, dan is dit wereldwijd geldig. Er moet bevestigd worden dat een “Biologisch Cosmeticaproduct” de volgende ingrediënten niet bevat: Aluminium, kunstmatige kleurstoffen, DEA, MEA, TEA, Dibutylftalaat , Formaldehyde, kunstmatige geurstoffen, Isopropylalcohol, Keratolytische chemicaliën, Methylisothiazolinone, Parabenen, Paraffine, Propyleenglycol, Sodiumlaurethsulfate, Tolueen. Het is noodzakelijk dat een gezond cosmeticaproduct vrij is van toegevoegde kunstmatige stoffen.

 

Als er wordt beweerd dat een product biologisch is, dan moet u goed opletten: veel van dit soort producten bevatten kleine hoeveelheden botanische bestanddelen, maar een groot deel van het product kan op petroleumbasis zijn en vol zitten met kunstmatige geurstoffen. In plaats daarvan zou u moeten overwegen om producten te gebruiken die volledig biologisch zijn. Onze IVA NATURA producten zijn biologisch gecertificeerd en zijn gemaakt van extracten van planten uit Anatolië en dit is gecertificeerd door CosmosEtko, een internationale certificeringinstelling op het gebied van biologische producten. Iva Natura heeft als missie om duurzame, natuurlijke en milieuvriendelijke producten te bieden. We richten gemeenschappen op waar biologische landbouw wordt bedreven om de voortzetting van biologische landbouw veilig te stellen. Een duurzaam leven is erg belangrijk om de volgende generatie een beter leven te bieden. We kunnen onze toekomst beschermen met Iva Natura.

......................................................................................

 

 

......................................................................................

Over ons

Contact

Media

Your SEO optimized title page contents
Yandex.Metrica